اداره کل آموزش و پرورش استان قم در اطلاعیهای از دانشآموزان دورههای اول و دوم متوسطه خواست با مراجعه به سامانه ثبتنام واکسیناسیون کرونا برای واکسیناسیون اقدام کنند.
استاندار قم با اشاره به ضرورت واکسینه شدن حداقل ۷۰ درصد مردم قم در برابر کرونا؛ بر لزوم تسریع در واکسیناسیون اتباع خارجی و دانش آموزان ۱۲ سال به بالا در قم تاکید کرد.
مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت قم گفت: واکسن نزدن باعث میشود زنجیرههای انتقال ویروس بهسرعت به یکدیگر متصل شوند و بار دیگر شاهد طغیان ویروس کرونا میشویم.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت قم گفت: اتباع غیرایرانی ساکن قم میتوانند برای تزریق واکسن کرونا به تمام پایگاهها مراجعه کنند و مجاز و یا غیرمجاز بودن اتباع مانع تزریق واکسن نیست.
رئیسجمهور با بیان اینکه تمهیدات آغاز آموزش حضوری در مدارس صورت گرفته است، گفت: در کنار اقدامات انجامشده برای واکسیناسیون معلمان، کادر مدارس، والدین و رانندگان سرویس مدارس، لازم است واکسیناسیون دانشآموزان بالای ۱۲ سال نیز با سرعت انجام شود.
استاندار قم با بیان اینکه فعلا موضوع واکسیناسیون دانشآموزان کمتر از ۱۲ سال استان مطرح نیست، گفت: در این زمینه در سطح ستاد ملی مقابله با کرونا بحث جدی صورت نگرفته، و درمحافل علمی و دانشگاهی محل چالش است، ما منتظر تصمیمگیری و ابلاغ دستورالعمل مربوطه هستیم.
معاون خدمات شهری شهرداری قم گفت: اغلب رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی هر دو دوز واکسن کرونا را انجام داده اند و این مساله در بی میلی برخی از کارکنان نسبت به استفاده از ماسک تاثیرگذاشته که باید این رویه نادرست اصلاح شود.
رئیس مرکز بهداشت قم گفت: مسافرخانهها، نانواییها، آرایشگاهها، آبمیوه و بستنی فروشی، رستورانها، اغذیه فروشیها، گیم نتها و مطبهای پزشکی نیز از اصنافی است که رعایت دستورالعمل های بهداشتی در آنها رضایت بخش نیست.
در جلسه ستاد مدیریت بحران که روز چهارشنبه با حضور استاندار ترتیب یافت از وجود ۸ هزار مادرباردار شناسایی شده قم در سامانه سیب و واکسینه شدن تنها ۱۲ درصدی این گروه سنی حساس هشدار داده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: روند بیماران سرپایی، بستری و بدحال کرونایی نزولی است لیکن هنوز حدود ۱۹۰ بیمار بدحال داریم که اکثر این بیماران کسانی هستند که واکسن نزده اند.
استاندار قم با اشاره بهکاهش نرخ رعایت پروتکلهای بهداشتی دربرخی صنوفومشاغل این استان، گفت: این موارد پیگیری شود، تا ازنظر رعایت پروتکلها همانند گذشته درسطح کشور رتبه بالا را حفظ کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در استان قم ظرفیت تزریق روزانه ۳۰ هزار دز واکسن کرونا وجود دارد، ولی بهصورت میانگین روزانه بین ۱۲ تا ۱۴ هزار دز واکسن تزریق میشود.